Pular para o conteúdo

TÄNÄÄN TARJOUS: 50% pois ⚡

NOPEA JA ILMAINEN TOIMITUS

  Toimitustiedot

  Kaikki tärkeät toimitustiedot yhdellä silmäyksellä:

  - Käsittely- ja tuotantoaika lähetykseen:  Odota 1–3 arkipäivää tilauksesi käsittelyssä ja tuotannossa, kunnes se lähetetään.

  - Seurantanumero:  Saat seurantanumerosi heti käsittelyn ja tuotannon päätyttyä. Kestää noin 1-3 päivää, ennen kuin seurantanumero näyttää tilan seurantasivulla.

  - Toimitusaika:  Kaikkien tuotteiden toimitusaika on 5–10 arkipäivää niiden lähetyksestä. Lisätietoja toimituksesta COVID-19-pandemian aikana

  Olemme onnekkaita, että meillä on vahvat kumppanuussuhteet Kiinan kumppaneidemme kanssa, mikä on merkittävästi auttanut meitä sujumaan toimintamme mahdollisimman sujuvasti COVID-19 (koronavirus) pandemian aikana. Olemme ahkerasti työskennelleet pysyäksemme mukana muuttuvassa toimitustilanteessa eri puolilla maailmaa helmikuusta 2020 lähtien, tehden töitä kaikilla käytettävissä olevilla resursseilla tehdäksemme muutoksia mahdollisuuksien mukaan varmistaaksemme, että tilaukset toimitetaan mahdollisimman nopeasti.

  Valitettavasti parhaista yrityksistämme huolimatta SAATTAA joskus esiintyä viivästyksiä pandemian vuoksi, jotka eivät valitettavasti ole hallinnassamme:

  1. Ennen kuin tavarat lähetetään

  - Useat alueet voivat tilapäisesti vaikuttaa lukituksiin tai toimintojen keskeytymiseen (mukaan lukien meidän täällä Kiinassa), jotta paketit voidaan pitää jonkin aikaa asianomaisen liikenteenharjoittajan kanssa lähetysmaassa (pahimmassa tapauksessa 2-5 lisäarkipäivää normaaliin käsittelyaikaan).

  - Lukitukset voivat tarkoittaa sitä, että tuotteidesi tuotantokriittisten materiaalien toimitus keskeytyy tietyksi ajaksi (pahimmassa tapauksessa 2-5 työpäivää normaalia käsittelyaikaa pidempään).

  - Meihin Kiinaan saattaa vaikuttaa uusi liiketoimintarajoitus sulkemisten, henkilöstön vähenemisen tai väliaikaisten yleisten sulkemisten vuoksi (tarkka ennustaminen ei ole mahdollista).

  2. Tavaroiden toimituksen jälkeen

  - Useilla alueilla voi esiintyä tilapäisiä sulkuja tai liikekatkoja, minkä vuoksi jo lähetetyt paketit voivat jäädä kulloinkin kuljetettavaksi joksikin aikaa (pahimmassa tapauksessa 2-5 arkipäivää normaalia toimitusaikaa pidempään). ).

  - Voimakkaasti lisääntyneen verkkotilausvolyymin ja samalla vähentyneen henkilöstön vuoksi myös tulli- ja tuontiasemat, joille saatat joutua maksamaan tuontitulleja, verotetaan tavallista enemmän, joten tuontisi käsittely voi kestää kauemmin. (pahimmassa tapauksessa 2-5 arkipäivää normaalin toimitusajan lisäksi).

  - Lukitukset voivat tarkoittaa, että henkilökohtainen toimitus kotiovellesi ei ole enää sallittua kontaminaatioriskin vuoksi, paketit jätetään yhä useammin paikalliselle pakettiasemalle ja jätetään sinne, kunnes noutat ne tai kunnes toimitus on jälleen sallittu (tarkka ennuste ei mahdollista).

  - Rahtitilan ja lentoreittien saatavuus palaa vain hitaasti pandemiaa edeltävälle tasolle (pahimmassa tapauksessa 2-5 arkipäivää normaalia toimitusaikaa pidempi).

  Päivitämme tälle sivulle edelleen viimeisimmät tiedot, jotka meillä on toimituskumppaneiltamme viivästyksistä ja alueista, joilla jotkin käyttämämme palvelut eivät voi ottaa vastaan ​​toimituksia.

  Kiitämme kärsivällisyydestäsi ja ymmärryksestäsi. Onnea sinulle!

  ILMAINEN TOIMITUS

  Käsittelyaika: 1 päivä. Arvioitu toimitusaika: 5-9 työpäivää.

  24/7 ASIAKASPALVELU

  24/7 asiakastuki sähköpostitse kaikkiin kysymyksiisi

  JÄLJITTÄÄ TILAUKSEN

  Seurantajärjestelmän ansiosta voit milloin tahansa selvittää, missä tilauksesi on

  TURVALLISET MAKSUT

  Maksa maailman suosituimmilla ja turvallisimmilla maksutavoilla, kuten PayPalilla.